Алгебра і геометрія - єдині країни, де панують тиша й мир. М. Аньєзі                                                                         Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика... П. Карус                                                                         Математика — дивовижна вчителька в мистецтві спрямовувати думки, наводити порядок там, де вони не впорядковані, викорчовувати безглуздя, фільтрувати брудне і наводити ясність. Ж. Фабр                                                                         Математика здає свої фортеці лише сильним, сміливим і кмітливим. А. Конфорович

неділю, 4 вересня 2016 р.

Олімпійський урок - 2016

МОН просить організувати проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку в школах
Міністерство освіти і науки звернулось до регіональних департаментів освіти і науки, а також інститутів післядипломної педагогічної освіти з проханням сприяти організації та проведенню Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня. 
У відомстві зазначають, що заходи будуть проведені спільно з Національним олімпійським комітетом України на початку навчального 2016/17 року.
Проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня відбудеться в рамках Дня фізичної культури і спорту.
У Міносвіти повідомляють, що проведення заходів дозволить сприяти залученню дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом, пропагувати здоровий спосіб життя, виховувати почуття патріотизму, а також дати можливість дізнатися про олімпійські види спорту та поспілкуватися з найуспішнішими спортсменами України.
Також у відомстві надали Положення про Всеукраїнський Олімпійський урок та про Олімпійський тиждень.

Немає коментарів:

Дописати коментар