Алгебра і геометрія - єдині країни, де панують тиша й мир. М. Аньєзі                                                                         Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика... П. Карус                                                                         Математика — дивовижна вчителька в мистецтві спрямовувати думки, наводити порядок там, де вони не впорядковані, викорчовувати безглуздя, фільтрувати брудне і наводити ясність. Ж. Фабр                                                                         Математика здає свої фортеці лише сильним, сміливим і кмітливим. А. Конфорович

неділю, 31 січня 2016 р.

Завантажуй підручники для школи

Якщо школяр це Ви - потурбуйтесь про себе самостійно. Це не тільки сучасний тренд, це дійсно зручно, просто та економно. 
Шкільний рюкзак, в якому учень носить свої підручники, в середньому важить до 6 кілограмів. Це означає, що кожен навчальний день учня починається з великого фізичного навантаження на спину. В сучасному світі комп’ютерних технологій, вже давно стало можливим замінити звичайний шкільний підручник на його електронний аналог, ще й умістити всю шкільну програму в один пристрій. Потрібно лише скачати підручник на планшет і взяти його з собою. 

Перейти на сайт


Немає коментарів:

Дописати коментар