Алгебра і геометрія - єдині країни, де панують тиша й мир. М. Аньєзі                                                                         Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика... П. Карус                                                                         Математика — дивовижна вчителька в мистецтві спрямовувати думки, наводити порядок там, де вони не впорядковані, викорчовувати безглуздя, фільтрувати брудне і наводити ясність. Ж. Фабр                                                                         Математика здає свої фортеці лише сильним, сміливим і кмітливим. А. Конфорович

середу, 18 жовтня 2017 р.

Блог-квести з природничо-математичних дисциплін

   
Розвиток інтерактивної технології Веб-квест, її інтеграція з технологією Блогів зумовили появу технології Блог-квест. Ця технологія побудована на основі технології блогу, мови HTML, пошуку та використання безкоштовного Веб-простору.
   У Блог-квесті, так само як і у Веб-квесті, за тим самим алгоритмом здійснюється інтерактивне спілкування учнів, студентів, використовуються сервіси Веб 2.0, що не потребують знання програмування. Робота в Блог-квесті в онлайн-режимі використовує сервіси: Wordpress, Blogger, My Blog. Використання програмного забезпечення для ІР-телефонії чи Skype дозволяє учасникам проекту здійснювати дзвінки, відправляти миттєві повідомлення, спілкуватися і проводити обговорення повідомлень у мережі.

Немає коментарів:

Дописати коментар