Алгебра і геометрія - єдині країни, де панують тиша й мир. М. Аньєзі                                                                         Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика... П. Карус                                                                         Математика — дивовижна вчителька в мистецтві спрямовувати думки, наводити порядок там, де вони не впорядковані, викорчовувати безглуздя, фільтрувати брудне і наводити ясність. Ж. Фабр                                                                         Математика здає свої фортеці лише сильним, сміливим і кмітливим. А. Конфорович

середу, 6 січня 2016 р.

Новини з Міжнародної математичної олімпіади

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України на своєму офіційному сайті, на 56-ій Міжнародній математичній олімпіаді українські школярі здобули дві золоті, три срібні та бронзову нагороди, що дозволило українській команді в командному заліку стати одинадцятою у світі та першою серед учнівських команд європейських країн. Всього в олімпіаді брали участь команди зі 104 країн.

Звичайно, молодці Денис Смірнов, Софія Дубова, Під Дінь Тхань Фонг із Харківського фізико-математичного ліцею № 27, Наталія Хотяінцева і Анастасія Альохіна з Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер», Антон Тригуб з гімназії «Академія», Київ. Вони – це гордість української освіти, майбутнє нашої науки.


Але цікавим виявився ряд: 1) США, 2) Китай, 3) Південна Корея, 4) Північна Корея, 5) В'єтнам, 6) Австралія, 7) Іран, 8) Росія, 9) Канада, 10) Сінгапур, 11) Україна.

Немає коментарів:

Дописати коментар